Решението било наложено лично от Корнелия Нинова след като разбрала, че

...
Решението било наложено лично от Корнелия Нинова след като разбрала, че
Коментари Харесай

Парашутистът Иван Иванов остава депутат от Русе

Решението било наложено персонално от Корнелия Нинова откакто схванала, че локалната организация в крайдунавския град е внесла искане за смяна на Устава на партията, с което може да ѝ се желае оставката

Почти не останаха незнайни за това кои депутати от Русе ще се закълнат в 48-ото Народно заседание. Осемте места за 19 МИР се разпределят по този начин – 2 за ГЕРБ-СДС, 2 за „ Продължаваме промяната “ и по 1 за Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, „ Демократична България “ и „ Възраждане “.

Десислава Атанасова е предпочела Русе пред Разград, разкрива . Тя ще бъде русенски депутат, дружно с сътрудника си от Съюз на демократичните сили Драгомир Драганов, който завоюва с преференции правото да е в Народното събрание. Така предприемачът от Две могили и регионален ръководител на Съюз на демократичните сили в Русе измести втория в листата - младия регионален координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев.

Днес стана ясно от съвещание на „ Позитано “ 20, че Иван Иванов ще бъде народен представител от Русе, а не от Шумен. Решението било наложено персонално от Корнелия Нинова, която схванала, че локалната организация в крайдунавския град е внесла искане за смяна на Устава на партията, с което може да ѝ се желае оставката. Русенските социалисти, които ще вземат участие в Националния съвет на Българска социалистическа партия на 8 октомври, ще изискат привикване на Конгрес на Българска социалистическа партия, който ще е още този месец. И

Все още обаче остава неразбираема ориста на Иван Белчев от „ Демократична България “, който с преференции стигна от четвърто на второ място. Ръководствата на Обединението са заседавали през вчерашния ден вечерта и през днешния ден ще има дефинитивно решение дали Надежда Йорданова остава народен представител от София и дали русенецът ще се закълне като депутат от крайдунавския крад.

Междувременно ЦИК удостовери отхвърли на първия в листата на „ Продължаваме промяната “ Николай Събев да бъде разгласен за депутат от 19 МИР.

Освен това обаче бившият министър на превоза напуща и партията, съобщи " 24 часа “, базирайки се на източници от партията. " Никога не съм желал да бъда професионален политик, и в този момент считам, че ще съм потребен в подобряването на бизнес средата повече, в сравнение с бих бил на политическата сцена. Оставам част от тима и съм отсреща да оказвам помощ. Продължаваме промяната! “, написа Събев във Facebook. За повече изясненост по въпроса дали напуща партия или не, през вчерашния ден той не бе открит за коментар.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР